UpgradeLife

 

Voor ouders die het maximale uit het leven willen halen

“Als ik eerlijk ben vind ik mijn leven als werkende ouder best zwaar.”
“Ik voel me gevangen in de ratrace. Dit moet toch beter kunnen?!”
“Ik heb de boel best op orde, maar ik voel dat er nog meer mogelijk moet zijn.”

 

Klinkt dit herkenbaar voor jou? Misschien kijken jouw vrienden of familie je raar aan als jij zegt dat jij meer wilt genieten van jouw leven. “Je mag niet klagen” zeggen ze. “Jij hebt toch alles wat je hartje begeert? Een baan, een gezin, je bent gezond. Wat zeur je nou dan?!”

Ik vind niet dat jij zeurt. Sterker nog, ik ben jouw grootste cheerleader! Go for it! De wereld kan meer mensen gebruiken zoals jij: ambitieuze ouders die het maximale uit hun leven willen halen. Dat verdien jij. En een gelukkige ouder? Dat verdienen jouw kids ook! 

Herken jij dit als ambitieuze ouder?

 

Jij hebt alles wat jouw hartje begeert: een gezond gezin, een goede baan en een mooi huis. Maar toch ben jij niet tevreden. Jij wilt MEER dan huisje, boompje, beestje alleen.

 

Sinds jullie kinderen hebben zijn je partner en jij vooral bezig met het runnen van de B.V. Gezin.

 

Jij baalt ervan dat door ouderschap jouw dromen en doelen op een lager pitje zijn komen te staan

 

Jij voelt je gevangen in de ratrace waarin jij constant druk bent, maar voor jouw gevoel weinig bereikt.

 

Jij bent slim en hebt al veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan, maar het lukt je toch niet om dingen structureel anders te doen.

 

Jij bent ambitieus op alle vlakken in jouw leven: carrière, ouderschap, gezondheid etc. Jij wilt méér zijn dan ‘de papa / mama van…’.

 

Dan is UpgradeLife echt iets voor jou!

Jij bent zoveel meer dan de papa/mama van. Maar sinds je kinderen hebt zijn jouw dromen, doelen en interesses ongemerkt naar de achtergrond verdwenen. Je kwam terecht in de bekende sleur van werk, gezin, huishouden en een beetje slaap. Is dit het dan?

NEE! Ik geloof niet in de zogeheten tropenjaren. En ik geloof ook niet dat jij een slechte moeder bent als jij fulltime werkt. Of dat jij een slechte vader bent als jij niet weet wanneer de gymles van jouw kind is. Het gaat erom dat jij bewuste keuzes maakt en daar vol achter staat!

Ik geloof WEL in het maximale uit jouw leven halen. In een leven waarbij het genieten van het ouderschap, gaaf werk, een fantastische relatie en de beste versie van jezelf worden super goed samengaan. Ook geloof ik dat een ouder die nog meer uit het leven wil halen, uiteindelijk meer energie heeft om de kids de aandacht te geven die ze verdienen. Als jij de beste versie van jezelf bent, dan ben jij ook de beste ouder voor jouw kind.

Doe géén water bij de wijn. F*ck werk privé balans.

Word gewoon de beste versie van jezelf!

De beloftes van UpgradeLife

 

 

Speciaal voor ambitieuze ouders die het maximale uit hun leven willen halen, heb ik UpgradeLife ontwikkeld. Zodat jij

 

 • Het maximale uit je leven haalt

 • Jij jouw rol als ouder, geliefde, professional, sporter etc. moeiteloos afwisselt

 • Carriè restappen zet met succes en plezier en zonder stress

 • Vol energie de ouder bent die jij wilt zijn en die jouw kinderen verdienen

 • Op een dieper niveau met jouw partner in verbinding bent

 • Relaxed tijd voor jezelf hebt, zonder dat jij je schuldig voelt

 • Een veel leukere ouder bent en jij een voorbeeld bent voor jouw kinderen

 • Nooit zult denken ‘had ik maar’ of spijt zult hebben van jouw leven

 • Ontspannen geniet van jouw fantastische leven en het maximale eruit haalt

Overtref jouw eigen verwachtingen en

laat die van een ander los

 

Je hebt een gezin, een baan, een dak boven je hoofd en je bent gezond. Het plaatje lijkt compleet en alle ingrediënten voor een gelukkig leven zijn aanwezig.  

Maar is dit het dan? Diep van binnen voel jij dat jij meer wilt. Maar dan komt dat irritante stemmetje weer naar boven: “je mag niet klagen” en “wees blij met wat je hebt”. En die sleur? Die hoort er nou eenmaal bij…

Die overtuigingen gaan we resetten! Met mijn hulp ga jij bewuste keuzes maken. Ik ga jou helpen om jouw overtuigingen tegen het licht te houden en te zorgen dat die in lijn komen met wat jij écht belangrijk vindt in jouw leven. Werk-privé balans? Ik krijg jeuk van die term, jij ook? Mooi! Ik doe namelijk niet aan compromissen of water bij de wijn. Wel aan prioriteiten stellen en durven kiezen voor wat voor jou belangrijk is. 

Mijn coaching is snel en effectief. Maar dat betekent niet dat resultaat je zomaar komt aanwaaien. Om het maximale uit jouw leven te halen zal jij verantwoordelijkheid moeten nemen voor jouw eigen leven, keuzes moeten maken en consequenties moeten accepteren. Jij bent verantwoordelijk voor jouw geluk.

Maar je hoeft het niet alleen te doen, want daar ga ik jou bij helpen! 

Parttime werken of carriè re maken?
Op familievakantie of met een vriendin op citytrip?
De keuze is aan jou!

Met UpgradeLife krijg jij:

 

 • Exclusief toegang tot het programma dat jij online kunt volgen,
  waar en wanneer het jou uitkomt.

 • 1-op-1 Video-coaching met mij waarin we jouw overtuigingen resetten.

 • Gegarandeerd een Upgrade van jouw leven.

Als ik iets doe, doe ik het goed. Als jij er, net als ik, vol voor gaat, krijgt jouw leven gegarandeerd een upgrade. Ja dat lees je goed, ik ben een coach die resultaat garandeert!

Ik laat namelijk alleen mensen toe tot UpgradeLife waarvan ik weet dat ze er écht voor willen gaan. Die niet alleen in inzichten blijven hangen, maar ook in de actie gaan. Die zich committeren aan het programma en de verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen leven.

En ja, dan wéét ik dat UpgradeLife, net als bij jouw voorgangers, gegarandeerd jouw leven een upgrade gaat geven. Vanuit jouw eigen kracht, en met hulp van mij.

Tijdelijk 2 super gave bonussen!

Stap uit je comfort zone en stel jezelf open voor nieuwe kansen en ervaringen. Omarm het onbekende. Ontdek de vrijheid van het loslaten. En zeg JA tegen het avontuur!

Om jouw Upgrade compleet te maken nodig ik jou uit om mee te gaan op een te gekke Surf Coach Retreat. Hoe gaaf is dat?!

Ervaar hoe het is om iets helemaal voor jezelf te doen. Laat de kids thuis (en het schuldgevoel ook!) en neem jouw innerlijke ontdekkingsreiziger mee. Uit ervaring kan ik je vertellen: op deze reis komt de beste versie van jezelf naar boven!

Nooit gesurft? Geen probleem. We gaan gewoon het leven vieren en op jouw niveau de uitdaging aangaan. Push jezelf en ervaar de kick!

* Benieuwd naar het aanbiedingstarief? Deze onthul ik aan het einde van de gratis online training. 

Bonus 1: CADEAUPAKKET t.w.v. 300,-

Jij ontvangt mooi pakket vol prachtige cadeaus.
Bij elke nieuwe module in het online programma mag jij een cadeau openen.
Zo vieren we samen jouw successen!

 

Bonus 2: Vierdaagse SURF COACH RETREAT t.w.v. 1000,-

Jij mag gratis (!) met mij mee op een vierdaagse Surf Coach Retreat in Frankrijk.

Alles is voor je geregeld: 3x overnachtingen, 3x ontbijt, 1x diner, surflessen, yogales.
Je krijgt ook nog een kampvuurcoaching en een 1-op-1 coachsessie met mij.

De meeste UpgradeLife avonturiers die meegaan hebben nog nooit gesurft.
We gaan gewoon plezier hebben en genieten van het avontuur!

 

Als ik het kan, kan jij het ook!

 

Ik ben Marloes: senior coach, moeder en een ambitieuze vrouw die het maximale uit haar leven wil halen. Dat doe ik dan ook, samen met mijn man en tweeling. Maar dat is me niet aan komen waaien.

Al mijn hele leven ben ik op zoek naar het maximaal haalbare. Niet zelden zorgde dat voor een flinke reality check. Toen mijn derde baan eindigde in een zoveelste migraine-explosie wist ik: dit ligt aan mij! Dit moet anders… 

Enkele maanden later zwaaide ik mijn therapeut vrolijk uit, verbouwde ik samen met mijn man ons huis en kregen we een prachtige tweeling. Ik leefde een leven dat een droom was voor veel anderen. Ik genoot van het moederschap. Mijn man en ik hadden allebei een goed lopend bedrijf. We genoten van elkaar en van het leven. 

Maar toch knaagde er iets… Was dit het nou dan…?! Bovendien voelde ik de volgende dip wéér aankomen. F*ck. Stop. Ik voelde dat ik het aan mijzelf, maar vooral aan mijn kinderen, verplicht was om dit (familie)patroon van burn-outs voor eens en altijd te doorbreken.

Ik dook de wereld van het brein in en ontdekte hoe je overtuigingen kunt  herprogrammeren. Door het resetten van mijn brein heb ik nu een stevig fundament in mijn onderbewuste. Vol positieve en helpende gedachten. Alles wat ik eerder met veel moeite had opgebouwd, maar telkens in elkaar stortte, blijft nu fier overeind. Al die dingen die ik eerst op wilskracht en discipline deed, gaan nu moeiteloos.

Ik voel het als mijn levens-taak om al dit allemaal door te geven, om zo de wereld nog lichter en vol plezier te maken. Daarom heb ik mijn jarenlange kennis over persoonlijk leiderschap, prioriteiten stellen, time-mastery, family-management, overtuigingen, het brein herprogrammeren en opvoeden gebundeld om andere ouders zoals jij te helpen.

Ik ben een ambitieuze ouder en coach. Ik zeg waar het op staat, ik ben positief en ik ga voor resultaat. Jij ook? Dan help ik jou graag om ook een leven te creëren vol positieve gedachten waarin de handrem eraf is en jij samen met jouw gezin maximaal geniet.

Zij gingen je voor

Rebecca Slotboom tijdens een InstaLive voor jonge ouders.

Kimberley Hamilton of Silvertonhill over haar ervaring met UpgradeLife.

Veelgestelde vragen

Het maximale uit je leven halen... is dat geen recept voor een burn-out?

Nee, juist niet. Met het maximale bedoel ik niet dat jij over jouw grenzen heen moet gaan. Om écht het maximale uit jouw leven te halen, is het belangrijk dat jij doet wat bij jou past. Dat jij jouw energie en tijd besteedt aan dingen die voor jou het belangrijkste zijn in jouw leven. Voor de één is maximaal een top-carrière met een nanny thuis. Voor de ander is het fulltime ouderschap met vrijwilligerswerk. Doe wat bij jou past. Besteed jouw tijd en energie aan dingen die er voor jou toe doen. Juist dan zorg jij ervoor dat je geen burn-out krijgt en wel het maximale uit jouw leven haalt. 

Uit hoeveel modules en coachsessies bestaat UpgradeLife?

De exclusieve online training bestaat uit 7 uitgebreide modules die ieder ongeveer 4-5 uur van je tijd vragen. Je kunt ze volgen in het tempo dat bij jouw leven en ambitie past. De online training is een grote boost voor jouw persoonlijke ontwikkeling en de modules zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek én mijn (meer dan 10 jaar) ervaring in coachen en trainen in persoonlijk leiderschap.

In de 1-op-1 video-coachingsessies pakken we door op jouw ervaringen en inzichten uit het online programma. Een belangrijk onderdeel van de video-coaching is het resetten van jouw overtuigingen middels PSYCH-K®.

Ik geloof in maatwerk en ga voor maximaal resultaat. Ik heb dus niet vooraf bepaald hoeveel coachsessies erbij horen. Jij krijgt van mij gewoon de garantie dat dit voor jou werkt. Afhankelijk van jou en jouw situatie, en in overleg, passen we daarop het aantal coachsessies aan en het tempo waarop jij UpgradeLife doorloopt. Gemiddeld hebben deelnemers aan 6 coachsessies voldoende om vol succes, zelfvertrouwen en zelfstandig het maximale uit hun leven te halen.

Ik heb het zo druk. Is dit nu wel het juiste moment?

Nee, dat was het namelijk gisteren al. Maar hé, dat station ben jij gepasseerd. 😉 Als jij ook maar ergens denkt: ‘Dit wil ik!’, dan is NU het op-gisteren-na beste moment dat jij ooit zult hebben. Als jij verwacht dat jouw leven vanzelf rustiger wordt en jouw dromen vanzelf uitkomen… Be real. Hoe groot is die kans? In het leven van een ambitieuze ouder is het zelden rustig. Er zullen altijd dingen zijn die dringender lijken en jouw aandacht opeisen. Die jouw agenda vullen en maken dat jij het druk hebt. Maar hoe belangrijk ben jijzelf in jouw eigen leven? Als jij niet het maximale uit jouw leven haalt, wie dan wel?

Hoe reset jij overtuigingen en wat is PSYCH-K®?

Tijdens de video-coachingsessies resetten we jouw overtuigingen middels PSYCH-K®. PSYCH-K® is een eenvoudig, maar super krachtig proces waarmee jij gevoelens, gewoonten en blokkades die jij als belemmerend ervaart snel, effectief en blijvend kunt veranderen; en waarmee jij stress uit jouw lichaam kunt laten verdwijnen. Voor mij was de ontdekking van deze techniek life-changing!

PSYCH-K® werkt snel een effectief omdat jouw hele systeem bij de verandering betrokken is: zowel jouw bewustzijn als jouw onderbewustzijn én jouw hogere bewustzijn. Uit onderzoek blijkt dat je voor 95% beïnvloed wordt door jouw overtuigingen in het onderbewustzijn. Jouw bewuste geest maakt maar voor 5% de dienst uit! Wil jij dus echt iets blijvend en effectief veranderen, dan moet jij bij de kern zijn en dat is het onderbewuste. Wil jij meer over weten over PSYCH-K®? Volg dan de gratis online training of plan direct een Upgrade Speeddate en start jouw UpgradeLife avontuur!

“PSYCH-K® vertegenwoordigt een van de meest belangrijke, efficiënte, effectieve en snelle veranderingsprocessen die we vandaag de dag tot onze beschikking hebben op onze planeet.” – Dr. Bruce Lipton, bekende wetenschapper, bioloog, auteur en expert op het gebied van het onderbewuste.

Zit ik al ergens aan vast met een Upgrade Speeddate?

Nee, het is gratis en vrijblijvend. Maar mijn tijd is schaars, dus ik verwacht wel dat jij overweegt om het UpgradeLife avontuur met mij aan te gaan en ook bereid bent erin te investeren. De Speeddate is een kennismaking en geen coach-sessie. Natuurlijk kun jij me wél al jouw vragen stellen en help ik je met liefde, zodat jij weet of UpgradeLife bij jou past.

Ik twijfel of het wel voor mij is weggelegd: het maximale uit mijn leven halen.

Natuurlijk twijfel je. Als jij wist hoe het kon, had jij het al voor elkaar gekregen. Het zijn jouw overtuigingen die jou nu nog tegenhouden er vol in te geloven. Hoog tijd dus om die belemmerende overtuigingen te gaan vervangen door helpende in UpgradeLife! 

Of twijfel jij of jij je wilt committeren aan verandering en verantwoordelijkheid wilt nemen voor jouw leven? Realiseer je dat de beslissing om verantwoordelijkheid te nemen, los staat van het kiezen voor UpgradeLife of welk programma dan ook. Jij krijgt alleen resultaten als jijzelf verantwoordelijkheid neemt voor jouw leven. Jij moet kiezen voor jezelf. Alleen dan kun jij echt geholpen worden.

 

Ik weet niet wat mijn partner hiervan vindt.

Ik kan me voorstellen dat het spannend is voor jouw partner om jou te zien groeien. ‘Groeien we dan niet uit elkaar?’ zullen sommige partners dan denken. Realiseer je dan dit: Het mooiste dat jij jezelf en de ander kunt geven is jou. De ultieme vorm van jou. Bevrijd van allerlei belemmerende overtuigingen en met alle kennis en tools om het maximale uit het leven te halen. Daar profiteert jouw hele gezin van! Het opent deuren die tot nu toe gesloten bleven. In jouw werk, maar ook in de diepgang in jouw relatie. Jij wordt er een betere ouder door en geniet meer van het leven. En als jij er nog steeds over twijfelt of jouw partner het goed vindt… waar twijfel jij dan precies over? Ben jij bang voor afkeuring? Of dat hij/zij het niet waard vindt? Zijn dit dan niet juist dingen die jij aan zou willen pakken tijdens UpgradeLife?

Moet ik per se kinderen hebben?

Nee, dat hoeft niet. In het online programma ga ik er vanuit dat jij die hebt, maar vrijwel alle modules zullen alsnog relevant voor jou zijn. Als jij het maximale uit jouw leven wilt halen, ben jij van harte welkom.

Ik weet niet hoe ik UpgradeLife kan combineren met mijn leven.

Wees gerust. Ik heb UpgradeLife speciaal voor ambitieuze ouders zoals jij ontwikkeld. Daarom is alles online. Dat scheelt jou reistijd en zo kun jij de modules doen als het jou uitkomt. Bovendien had niemand van mijn klanten tijd over toen ze hieraan begonnen. En toch lukt het ze allemaal om er tijd voor te vinden. Je zult bovendien al snel merken dat het jou tijd oplevert en lucht geeft in jouw leven. Maar ja, daarvoor zul jij je dus wel eerst moeten committeren en UpgradeLife prioriteit maken.

Wat betekent de resultaatgarantie?

Ik ga voor het maximale en geef jou dus ook een resultaatgarantie. Ik garandeer dat iedereen die UpgradeLife volgt een Upgrade van zijn/haar leven krijgt. Ik laat alleen mensen toe die zichzelf verantwoordelijk houden voor hun eigen leven, er vol voor willen gaan en waar ik een klik mee heb. Voor die mensen werkt UpgradeLife gegarandeerd. Het aantal coachingsessies staat dus niet vooraf vast, maar bepalen we gedurende het traject. Gemiddeld hebben deelnemers aan 6 coachingsessies voldoende om vol zelfvertrouwen en op eigen benen te excelleren in hun leven. Mocht gedurende het programma blijken dat in jouw geval iets anders of extra’s nodig is, sturen we bij en krijg jij bijvoorbeeld extra coachingsessies met mij. Zo krijg jij gegarandeerd een Upgrade van jouw leven! 

Wanneer kan ik beginnen?

Direct na de Upgrade Speeddate. Zodra jij betaald hebt, kun je starten met het online programma, zodat jij al een flinke boost aan jouw leven kunt geven. Tijdens de Upgrade Speeddate bespreken we de startdatum van jouw 1-op-1 videocoaching.

Start jouw UpgradeLife avontuur en
vraag een Upgrade Speeddate aan!