UpgradeLife

Voor ouders die het maximale uit het leven willen halen

“Mijn leven is al een 8, maar ik wil gewoon een 9 of nee, gewoon een 10!!!”
“Ik heb de boel best op orde, maar ik voel dat er nog meer mogelijk moet zijn.”

Halleluja, dan ben jij op de perfecte plek!

Knallen met je carriè re. Er zijn voor je kinderen. Én genieten van me-time.

Het kan allemaal! Go for it! De wereld kan meer mensen gebruiken zoals jij: ambitieuze ouders die het maximale uit hun leven willen halen. Dat verdien jij. En een gelukkige ouder? Dat verdienen jouw kids ook! 

Herken jij dit?

Jij hebt alles wat jouw hartje begeert: een gezin, een goede baan en een fijn huis. Maar toch knaagt er iets en wil je meer!

Je scoort jouw leven al een 8, maar jij wilt gewoon een 10!

Je bent niet de moeder/vader die je wilt zijn. Op je werk schiet je te kort. Je voelt je opgesplitst, gestrest en het lukt je niet om alle ballen de lucht te houden. Dit moet toch beter kunnen? 

Het voelt alsof je de handrem op je leven hebt.

Jij bent slim en hebt al best wat aan persoonlijke ontwikkeling gedaan, maar toch het lukt je niet om vol energie en vrolijk het maximale uit je leven te halen en echt te genieten.

Jij wilt gewoon knallen in je werk, er zijn voor je gezin en genieten van me-time. Je voelt dat dat kan, maar vraagt je af: HOE DAN?!

Hoe vaak ik wel niet heb gehoord: “Goh een tweeling, dat zal wel zwaar zijn”. Pfff!

Nee, ik vind een tweeling niet zwaar. En de combi met werk en me-time ook niet! Ik geniet en ben relaxed.

Werk-privé balans? Hell no! Dat is allebei nét niet. Je doet toch ook geen water bij de wijn, dan smaken ze beiden niet meer!

Echt, ik ben zo blij en dankbaar dat ik ontdekt heb hoe je moeiteloos alle ballen in de lucht kunt houden. Want het kan dus wél en ik wil dat de hele wereld ontdekt hoe! Want zo kunnen wij samen de wereld lichter en vrolijker maken.

Ontdek hoe jij het maximale uit jouw leven kunt halen, zodat jij lekker kunt knallen met jouw werk en jij de wereld daarmee nog mooier kunt maken. Als jij de beste versie van jezelf bent, dan ben jij ook de beste ouder voor jouw kind.

Doe géén water bij de wijn. Word gewoon de beste versie van jezelf!

Zij gingen jou voor

 

Maaike Ehren

 

"Mijn leven was echt al een 8,5. Ik had gewoon zoveel zin om weer even aan mijzelf te werken. En zo’n zin om naar die 10 toe te rennen. Dat hebben we ook gedaan, want in twee maanden tijd hebben we dat wel mooi gefixt!

Er zijn alleen maar grote doorbraken geweest. Er gebeurde per sessie telkens zo ongelooflijk veel! Daarna voel je een opluchting. Dan heb je geen last meer van bepaalde dingen en merk je ineens dat dingen anders gaan. Ik had echt een hoop overtuigingen die me in de weg zaten. Iedere keer ga je met een fijn gevoel het coachgesprek uit. En bij mij was op het eind gewoon ook echt alles opgeruimd. Zo fijn!

Ik ben 5 jaar geleden mijn kapsalon gestart, omdat ik allergisch was geworden voor chemische haarverf. En écht waar, door het resetten van mijn brein tijdens UpgradeLife ben ik nu van mijn allergie af! Ik kan nu bijvoorbeeld naar een cursus in New York waar ik eerst niet naartoe had gekund.

Ik had vooraf niet bedacht dat ik videocoaching zó fijn zou vinden. Maar dat was het wel, want het kostte daardoor heel weinig tijd.

Ik dacht iedere week: “Leuk ik zie Marloes zo weer!” Marloes zet zich echt voor de volle 100% in voor iemand. Dat is echt heel tof! De cadeaus waren ook héél leuk!

Marloes kan leuke, slimme, jonge vrouwen écht goed helpen. Vrouwen die echt teveel voor anderen klaarstaan en teveel rekening met anderen houden. Want dat is zo zonde, vooral omdat ze zichzelf wegcijferen. Omdat ze denken dat ze niet anders kunnen, terwijl het anders kan. Echt gun jezelf Marloes. Ga het gewoon doen! Je leven wordt gewoon een dikke vette 10!"

Jildou Steensma

 

"Marloes is voor mij een zeer waardevolle coach. Na elk contact ben ik weer verbaasd over hetgeen Marloes teweegbrengt. Daar waar ik vast zit soms zakelijk en soms in bijvoorbeeld de rol als moeder, weet zij met de juiste vragen beweging te krijgen die leiden tot een nieuwe perspectief.

Thema’s die de revue zijn gepasseerd zijn onder andere balans in werk en in het kader van moederrol bijvoorbeeld hoe doe je dat de combinatie van home-scholing (Corona) en werk. 

Wij zijn ook een keer aan de slag gegaan om overtuigingen om te buigen. Ik vond het lastig te geloven maar het heeft daadwerkelijk geholpen. Ik zag ineens allerlei mogelijkheden die ik daarvoor niet zag en ik voelde dat ik aan de slag kon.

Marloes is scherp, helder in taal, sterk in spiegelen, geeft veel ruimte waardoor nieuwe inzichten naar boven komen."

Kimberley Hamilton of Silvertonhill

 

"Ik ben mama van 2 kleine kindjes en ik ben mijn eigen bedrijf begonnen. Ik was ontzettend druk om alle ballen in de lucht te houden. Ik zag soms door de bomen het bos niet meer.

Ik wilde een betere balans houden tussen mijn gezin en mijn eigen bedrijf. Waar ik mee worstelde was de enorme onzekerheid dat het ondernemerschap met zich mee bracht. Daarnaast had ik ook de behoefte om mijn grenzen aan te geven. Ik had veel stress. Dat had ook zijn weerslag op mijn gezin.

Het coachtraject van Marloes sprak me onwijs aan omdat ik precies in haar doelgroep val én het allemaal online is. Zo is er geen reistijd die ik in hoefde te plannen. Over resetten van overtuigingen was ik een beetje sceptisch, omdat ik vrij nuchter ben. Hoezo kan dat opeens wél helpen?! Maar het staat me echt versteld!

Marloes heeft me ontzettend geholpen. Mijn grootste doorbraak is dat ik nu veel meer rust heb. Ik heb het gevoel dat mijn overtuigingen zijn omgedraaid. Ik handel nu vanuit veel meer rust en vertrouwen. Dat heeft al z’n vruchten afgeworpen omdat ik mijn omzetdoelen al heb behaald. Ik voel me een stuk zekerder. Ik heb gewoon vertrouwen.

Marloes is daarbij een ontzettend fijne coach. Ze is een topper die kan ik van harte aanbevelen! Zij gaat jou als drukke moeder enorm helpen. Het is écht een aanrader!"

Rebecca Slotboom

 

"Marloes heeft mij op een aantal overtuigingen gereset. Het was echt geweldig!

Ik dacht eerst: 'Resetten van je brein? Wat gaan we nou krijgen...?'. Maar Marloes is een hele intelligente, goed opgeleide vrouw en methodische coach. Het moet voor mij nuchter, praktisch en pragmatisch zijn. Maar ik ben ook wel weer een spiritueel iemand, waarbij ik mezelf open stel voor dingen die ik niet snap.

Ik was op wilskracht heel erg aan het rennen. Daarin liep ik mezelf echt heel erg moe. Dus ik dacht: 'Nou, ik ga dit gewoon doen!'.

Wij gingen met elkaar aan de slag en ik kan jullie zeggen: Ik heb me nog nooit zo bevrijd gevoeld!"

Janneke - Huidige deelnemer UpgradeLife

 

"Ik wilde je laten weten dat ik nu al enorm veel heb aan je online programma. Ik ben enorm dankbaar dat jij en jouw fantastische UpgradeLife juist nu op mijn pad komen.

Veel waardevolle inzichten, praktische tips en nieuwe overtuigingen heb ik al dankzij jou gekregen en ik kijk elke dag uit naar wat het me nog meer kan brengen. 

Je one liners blijven goed hangen en je beschrijving is herkenbaar en soms ook confronterend.

Het is echt een heerlijk programma en past perfect.

Echt heel gaaf in elkaar gezet!"

Hoe dan?! 

 

Ik snap dat jij nu denkt: allemaal leuk, dat maximale uit mijn leven halen, maar hoe dan?! 

Je hebt misschien al veel persoonlijke ontwikkelingsboeken gelezen. Podcasts geluisterd.
Je suf gemediteerd. En toch… lukt het je niet.

Of misschien denk je:

  Als ik nou maar nóg wat harder mijn best doe lukt het vast wel.
❌  Het is vast een fase, het gaat vanzelf over.
  Ik moet niet teveel willen in deze tropenjaren. 

 

Bullshit!

✅ Ja, je doet al super hard je best!
✅ Ja, je geeft al alles wat je hebt.
✅ Ja, je hebt alles over voor je kinderen!

En ja, toch voel jij je nu te kort schieten.

 

Juist daarom mag jij de lat in jouw leven best wat hoger leggen! Jij mag méér willen én balen van hoe opgesplitst, onvoldaan en gestrest jij je nu voelt. Jouw leven draait om jou. Jij mag jezelf op nummer 1 zetten! Sterker nog, je moet wel!
En nee, dan bén je niet egoïstisch, je bent er daardoor juist nog véél beter voor anderen!

Ik geloof in de juiste dingen op het juiste moment. Dus als het je raakt wat je leest, weet dan: dit komt niet toevallig op jouw pad. Je hoeft het niet alleen te doen. Jij bent het middelpunt in jouw leven, en met het online programma UpgradeLife kun jij weer gaan shinen!

Speciaal voor ambitieuze ouders zoals jij heb ik UpgradeLife ontwikkeld.

Dit levert UpgradeLife jou op

 

 

 • Je voelt je relaxt, zelfverzekerd en gelukkig.
 • Je houdt alle ballen moeiteloos in de lucht, én hebt zelfs tijd over.
 • Je maakt carriè restappen met succes en plezier en zonder stress
 • Jouw hernieuwde zelfvertrouwen zorgt voor sprankeling in je relatie.
 • Je kinderen luisteren beter naar je omdat ze merken dat jij meent wat je zegt.
 • Je bent het goede voorbeeld voor jouw kinderen.
 • Je voelt je gesteund en aangemoedigd om te knallen in je leven.
 • Je kunt zonder schuldgevoel je hobby weer oppakken, sporten en afspreken met vrienden.
 • Doordat alles online is hoef je de deur niet uit en kun jij het programma volgen als het jou uitkomt.
 • Je benut jouw kostbare vrije tijd, doordat je het wiel niet uit hoeft te vinden.
 • Je ben ontspannen en geniet meer van jouw fantastische leven. Halleluja!

Doe nu mee met UpgradeLife en geef jouw leven de Upgrade die jij verdient!

Dit krijg jij met UpgradeLife

 

 

 • Exclusief toegang tot de ONLINE ACADEMY waarin ik jou stap voor stap begeleid met video’s, praktische oefeningen en herkenbare voorbeelden.
 • Een half jaar UNLIMITED 1-op-1 COACHING met mij via videobellen en whatsapp.
 • Een CADEAUPAKKET vol prachtige cadeaus waarmee we jouw Upgrade stappen vieren. 
 • De zekerheid dat dit een super krachtig, positief en effectief programma is, dat ook nog eens goed te doen is voor drukke ouders.
 • De vrijheid om te bepalen op welk tempo jij de online academy doorloopt.
 • Eén jaar toegang tot alle content online.
 • Voor alle ouders: van kersverse ouders tot emptynesters, en ja, ook vaders zijn dus van harte welkom!
 • Mijn 10+ jaar coach en trainerservaring en de garantie dat dit life changing is!

Als je iets doet, doe het dan goed!

 

Als jij er, net als ik, vol voor gaat, krijgt jouw leven gegarandeerd een upgrade. Ja dat lees je goed, ik ben een coach die resultaat garandeert!

Ik laat namelijk alleen mensen toe tot UpgradeLife waarvan ik weet dat ze er écht voor willen gaan. Die niet alleen in inzichten blijven hangen, maar ook in de actie gaan. Die zich committeren aan het programma en de verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen leven.

En ja, dan wéét ik dat UpgradeLife, net als bij jouw voorgangers, gegarandeerd jouw leven een upgrade gaat geven. Vanuit jouw eigen kracht, en met hulp van mij.

Tijdelijke bonus (Vol = Vol) 


Vierdaagse SURF COACH RETREAT t.w.v. 1500,-

Jij mag gratis (!) met mij mee op een vierdaagse Surf Coach Retreat in Frankrijk.

Alles is voor je geregeld: 3x overnachtingen, 3x ontbijt, 1x diner, surflessen, yogales.
Je krijgt ook nog een kampvuurcoaching en een 1-op-1 coachsessie met mij.

De meeste UpgradeLife avonturiers die meegaan hebben nog nooit gesurft.
We gaan gewoon plezier hebben en genieten van het avontuur!

Stap uit je comfort zone en stel jezelf open voor nieuwe kansen en ervaringen.

Ontdek de vrijheid van het loslaten. En zeg JA tegen het avontuur!

 

Haal het maximale uit jouw leven en ga lekker mee surfen!

Zij gingen jou voor 

Maaike Ehren over haar ervaring met UpgradeLife

Rebecca Slotboom tijdens een InstaLive voor jonge ouders.

Kimberley Hamilton of Silvertonhill over haar ervaring met UpgradeLife.

Veelgestelde vragen

Het maximale uit je leven halen... is dat geen recept voor een burn-out?

Nee, juist niet. Met het maximale bedoel ik niet dat jij over jouw grenzen heen moet gaan. Om écht het maximale uit jouw leven te halen, is het belangrijk dat jij doet wat bij jou past. Dat jij jouw energie en tijd besteedt aan dingen die voor jou het belangrijkste zijn in jouw leven. Voor de één is maximaal een top-carriè re met een nanny thuis. Voor de ander is het fulltime ouderschap met vrijwilligerswerk. Doe wat bij jou past. Besteed jouw tijd en energie aan dingen die er voor jou toe doen. Juist dan zorg jij ervoor dat je geen burn-out krijgt en wel het maximale uit jouw leven haalt. 

Unlimited 1-op-1 coaching, hoe werkt dat?

Heel simpel. Gedurende een half jaar heb jij unlimited coachtijd met mij. Dus zo lang en zo vaak als jij nodig hebt om jouw leven een upgrade te geven!

Coachafspraken plan jij al naargelang je behoefte zelf online in mijn agenda in en hebben we via videobellen. Tussendoor kun je me Whatsappen voor korte vragen of om je successen te delen. Ik vier ze graag met je mee!

Is dit veel? Ja. Is dit bijzonder? Ja. Waarom ik dit doe? Omdat ik wéét dat het super fijn is als je je écht gesteund voelt en er geen timer mee tikt op de achtergrond. En ik weet dat ik een dijk van een online programma heb gemaakt én ik goede coach ben, en dat jij mij dus echt niet elke dag zult bellen. 😉

 

Ik heb het zo druk. Is dit nu wel het juiste moment?

Nee, dat was het namelijk gisteren al. Maar hé, dat station ben jij gepasseerd. 😉 Als jij ook maar ergens denkt: ‘Dit wil ik!’, dan is NU het op-gisteren-na beste moment dat jij ooit zult hebben. Als jij verwacht dat jouw leven vanzelf rustiger wordt en jouw dromen vanzelf uitkomen… Be real. Hoe groot is die kans? In het leven van een ambitieuze ouder is het zelden rustig. Er zullen altijd dingen zijn die dringender lijken en jouw aandacht opeisen. Die jouw agenda vullen en maken dat jij het druk hebt. Maar hoe belangrijk ben jijzelf in jouw eigen leven? Als jij niet het maximale uit jouw leven haalt, wie dan wel?

Zit ik al ergens aan vast met een Upgrade Speeddate?

Nee, het is gratis en vrijblijvend. Maar mijn tijd is schaars, dus ik verwacht wel dat jij overweegt om het UpgradeLife avontuur met mij aan te gaan en ook bereid bent erin te investeren. De Speeddate is een kennismaking en geen coach-sessie. Natuurlijk kun jij me wél al jouw vragen stellen en antwoord ik je met liefde, zodat jij weet of UpgradeLife bij jou past.

Ik twijfel of het wel voor mij is weggelegd: het maximale uit mijn leven halen.

Natuurlijk twijfel je. Als jij wist hoe het kon, had jij het al voor elkaar gekregen. Het zijn jouw overtuigingen die jou nu nog tegenhouden er vol in te geloven. Hoog tijd dus om die belemmerende overtuigingen te gaan vervangen door helpende in UpgradeLife! 

Of twijfel jij of jij je wilt committeren aan verandering en verantwoordelijkheid wilt nemen voor jouw leven? Realiseer je dat de beslissing om verantwoordelijkheid te nemen, los staat van het kiezen voor UpgradeLife of welk programma dan ook. Jij krijgt alleen resultaten als jijzelf verantwoordelijkheid neemt voor jouw leven. Jij moet kiezen voor jezelf. Alleen dan kun jij echt geholpen worden.

 

Ik weet niet wat mijn partner hiervan vindt.

Ik kan me voorstellen dat het spannend is voor jouw partner om jou te zien groeien. ‘Groeien we dan niet uit elkaar?’ zullen sommige partners dan denken. Realiseer je dan dit: Het mooiste dat jij jezelf en de ander kunt geven is jou. De ultieme vorm van jou. Bevrijd van allerlei belemmerende overtuigingen en met alle kennis en tools om het maximale uit het leven te halen. Daar profiteert jouw hele gezin van! Het opent deuren die tot nu toe gesloten bleven. In jouw werk, maar ook in de diepgang in jouw relatie. Jij wordt er een betere ouder door en geniet meer van het leven. En als jij er nog steeds over twijfelt of jouw partner het goed vindt… waar twijfel jij dan precies over? Ben jij bang voor afkeuring? Of dat hij/zij het niet waard vindt? Zijn dit dan niet juist dingen die jij aan zou willen pakken tijdens UpgradeLife?

Moet ik per se kinderen hebben?

Nee, dat hoeft niet. In het online programma ga ik er vanuit dat jij die hebt, maar vrijwel alle modules zullen alsnog relevant voor jou zijn. Als jij het maximale uit jouw leven wilt halen, ben jij van harte welkom.

Ik weet niet hoe ik UpgradeLife kan combineren met mijn leven.

Wees gerust. Ik heb UpgradeLife speciaal voor ambitieuze ouders zoals jij ontwikkeld. Daarom is alles online. Dat scheelt jou reistijd en zo kun jij de modules doen als het jou uitkomt. Bovendien had niemand van mijn klanten tijd over toen ze hieraan begonnen. En toch lukt het ze allemaal om er tijd voor te vinden. Je zult bovendien al snel merken dat het jou tijd oplevert en lucht geeft in jouw leven. Maar ja, daarvoor zul jij je dus wel eerst moeten committeren en UpgradeLife prioriteit maken.

Wat betekent de resultaatgarantie?

Ik ga voor het maximale en geef jou dus ook een resultaatgarantie. Ik garandeer dat iedereen die UpgradeLife volgt een Upgrade van zijn/haar leven krijgt. Ik laat alleen mensen toe die zichzelf verantwoordelijk houden voor hun eigen leven, er vol voor willen gaan en waar ik een klik mee heb. Voor die mensen werkt UpgradeLife gegarandeerd. Daarom durf ik ook unlimited coaching toe te zeggen. Ik weet gewoon dat het werkt. 🙂

Wanneer kan ik beginnen?

Direct na de Upgrade Speeddate. Zodra jij betaald hebt, kun je starten met het online programma, zodat jij al een flinke boost aan jouw leven kunt geven. Tijdens de Upgrade Speeddate bespreken we de startdatum van jouw 1-op-1 videocoaching.