Online Academy: UpgradeLife

Haal het maximale uit jouw leven!

Je wilt genieten van jouw leven, maar…

Je hebt géén zin om water bij de wijn te doen. Je wilt én knallen met je carrière, én er zijn voor je gezin. En óók nog tijd voor jezelf hebben. Dat moet toch kunnen..?!

Je hebt alles wat jouw hartje begeert: een gezin, een goede baan en een fijn huis. Maar toch knaagt er iets en wil je meer.

Je bent niet de moeder/vader die jij wilt zijn. Op je werk maak je niet jouw dromen waar. Je voelt je opgesplitst, gestrest en het lukt je niet om alle ballen de lucht te houden. Dit moet toch beter kunnen?

Jij hebt al best wat aan persoonlijke ontwikkeling gedaan, maar toch het lukt je niet om vol energie echt te genieten.

Jij wilt gewoon knallen in je werk, er zijn voor je gezin en genieten van me-time. Je voelt dat dat kan, maar vraagt je af: HOE DAN?!

Herkenbaar?

Halleluja, dan ben jij op de perfecte plek!

Knallen met jouw carrière. Er zijn voor jouw kinderen.
Én genieten van me-time.

Het kan allemaal! Go for it!

De wereld kan meer mensen gebruiken zoals jij: ambitieuze ouders die het maximale uit hun leven willen halen. Dat verdien jij. En een gelukkige ouder? Dat verdienen jouw kids ook!

Zij ging je voor

Van high potential met burnout naar ambitieuze tweelingmoeder met een missie

Hoe vaak ik wel niet heb gehoord: “Goh een tweeling, dat zal wel zwaar zijn”. Pfff!

Nee, ik vind een tweeling niet zwaar. En de combi met werk en me-time ook niet! Ik geniet en ben relaxed. Al had ik vroeger nooit gedacht dit voor mij was weggelegd.

Echt, ik ben zo blij en dankbaar dat ik ontdekt heb hoe je moeiteloos alle ballen in de lucht kunt houden en je dromen na kunt jagen. Want het kan dus wél en ik wil dat de hele wereld ontdekt hoe! Want zo kunnen wij samen de wereld lichter en vrolijker maken.

Ontdek hoe jij het maximale uit jouw leven kunt halen, zodat jij lekker kunt knallen met jouw werk en jij de wereld daarmee nog mooier kunt maken. Als jij de beste versie van jezelf bent, dan ben jij ook de beste ouder en voorbeeld voor jouw kind.

Doe géén water bij de wijn.
Word gewoon de beste versie van jezelf!

Work life balance betekent niet het één ten koste van het ander.

Dus ja, jij mag de lat in jouw leven best wat hoger leggen. Je hoeft de jaren niet uit te zingen en hopen dat deze fase overwaait. Jij mag méér willen én balen van hoe opgesplitst, onvoldaan en gestrest jij je nu voelt. Jouw leven draait om jou. Jij mag jezelf op nummer 1 zetten! Sterker nog, je moet wel!

En nee, dan bén je niet egoïstisch, je bent er daardoor juist nog véél beter voor anderen!

Ik geloof in de juiste dingen op het juiste moment. Dus als het je raakt wat jij leest, weet dan: dit komt niet toevallig op jouw pad. Je hoeft het niet alleen te doen. Jij bent het middelpunt in jouw leven, en met mijn online training UpgradeLife kun jij weer gaan shinen!

Geef jouw leven de Upgrade die jij verdient en start nu de online training UpgradeLife.

€497,- inclusief btw.

Dit maakt de online training UpgradeLife uniek:

Aan het eind van de training heb je dit bereikt:

1

Jij bent vol energie en focus
Doordat jij hebt ervaren hoe geweldig het voelt om jouw dromen werkelijkheid te zien worden. Je gaat vol focus af op de stip die jij op jouw horizon hebt gezet.

2

Jij geniet volop
Omdat jij doet wat bij jou past. Je hebt gemerkt dat jij daardoor een leukere ouder en een betere professional bent. Jij bent jouw prioriteit en daar voel jij je niet langer schuldig over!

3

Jij straalt van zelfvertrouwen
Omdat jij met alle tools, kennis en ervaring de rest van jouw leven telkens opnieuw zelf jouw leven een upgrade kunt geven. Jij gaat voor de top!

Dit leer je in de online modules

De inhoud van UpgradeLife is gebaseerd op het UPGRADE-model, dat ik heb ontwikkeld na 10+ jaar ervaring als coach, trainer en academisch onderzoek.

1. Understand

Waar sta je nu?
Je brengt in kaart hoe jouw leven er op dit moment uitziet. Jij bepaalt wat voor jou belangrijk is en wat jij anders wilt in jouw leven.

2. Problem

Welke overtuigingen veroorzaken je problemen?
Je leert over de kracht van jouw gedachten en jouw brein. Je ontdekt hoe jouw levensloop je nu nog beïnvloedt. Je onderzoekt welke overtuigingen jou niet langer helpen en hoe je die kunt resetten.

3. Greatness

Wat gaat er al wél goed?
Je kijkt naar wat er al wél goed gaat in jouw leven en hoe jij dat goede nog meer kunt waarderen en uitbreiden. Dit geeft je de boost om blijvende verandering te creëren in jouw leven.

4. Results

Waar wil je naartoe?
Je wilt later niet denken ‘had ik maar’, dus je bepaalt wat de Upgrade is die jij in jouw leven wilt realiseren. Je zet jouw stip op de horizon.

5. Action

Wat ga je doen?
Je zorgt voor optimale omstandigheden in je leven, zodat jij die Upgrade in jouw leven waarmaakt. Je stelt bijvoorbeeld prioriteiten, optimaliseert je energie en verbetert jouw communicatievaardigheden.

6. Determination

Hoe zet je door?
Je zorgt dat je opgewassen bent tegen uitdagende tijden. Je ontdekt hoe je meer geluk, hoop en liefde in jouw leven blijft creëren en je geeft aan je kind(eren) door wat jij belangrijk vindt.

7. Enjoy

Hoe ga je je succes vieren?
Je viert jouw successen en geniet van je leven.
Je bereid je voor op een leven zonder UpgradeLife, waarin jij het maximale uit je leven blijft halen!

In 1 minuut: zo ziet UpgradeLife eruit

Kortom:

Je krijgt ook nog gave bonussen

Dit levert de online training UpgradeLife jou op

 • Je voelt je relaxt, zelfverzekerd en gelukkig.
 • Je houdt alle ballen moeiteloos in de lucht, én hebt zelfs tijd over.
 • Je maakt carrièrestappen met succes en plezier en zonder stress.
 • Jouw hernieuwde zelfvertrouwen zorgt voor sprankeling in je relatie.
 • Je kinderen luisteren beter naar je omdat ze merken dat jij meent wat je zegt.
 • Je kunt tegenslagen beter handelen.
 • Je bent het goede voorbeeld voor jouw kinderen.
 • Je voelt je gesteund en aangemoedigd om te knallen in je leven.
 • Je kunt zonder schuldgevoel je hobby weer oppakken, sporten en afspreken met vrienden.
 • Doordat alles online is hoef je de deur niet uit en kun jij het programma volgen als het jou uitkomt.
 • Je benut jouw kostbare vrije tijd, doordat je het wiel niet uit hoeft te vinden.
 • Je ben ontspannen en geniet meer van jouw fantastische leven. Halleluja!

Reviews over Marloes en UpgradeLife

Dit zit allemaal in UpgradeLife:

Doe nu mee met UpgradeLife en geef jouw leven de Upgrade die jij verdient!

€497,- inclusief btw

Aftrekbaar voor ondernemers en vaak vergoed door werkgevers.

Niet superblij? Geld terug!

Als ik iets doe, doe ik het goed. Jij ook? Dan werkt UpgradeLife ook voor jou! Heb jij binnen twee weken na jouw start de eerste module gedaan, maar ben je niet superblij? Stuur jouw ingevulde werkboek op, en je krijgt het geld terug.

Veelgestelde vragen

Nee, dat was het namelijk gisteren al. Maar hé, dat station ben jij gepasseerd. 😉 Als jij ook maar ergens denkt: ‘Dit wil ik!’, dan is NU het op-gisteren-na beste moment dat jij ooit zult hebben.

Als jij verwacht dat jouw leven vanzelf rustiger wordt en jouw dromen vanzelf uitkomen… Be real. Hoe groot is die kans? In het leven van een ambitieuze ouder is het zelden rustig. Er zullen altijd dingen zijn die dringender lijken en jouw aandacht opeisen. Die jouw agenda vullen en maken dat jij het druk hebt. Maar hoe belangrijk ben jijzelf in jouw eigen leven? Als jij niet het maximale uit jouw leven haalt, wie dan wel?

Natuurlijk twijfel je. Als jij wist hoe het kon, had jij het al voor elkaar gekregen. Het allerbelangrijkste is dat jij er vol voor wilt gaan. En dan maakt het niet uit wat precies jouw startpunt is in het leven, stapje voor stapje maak jij jouw leven mooier met UpgradeLife.

Of twijfel jij of jij je wilt committeren aan verandering en verantwoordelijkheid wilt nemen voor jouw leven? Realiseer je dat de beslissing om verantwoordelijkheid te nemen, los staat van het kiezen voor UpgradeLife of welk programma dan ook. Jij krijgt alleen resultaten als jijzelf verantwoordelijkheid neemt voor jouw leven. Jij moet kiezen voor jezelf. Alleen dan kun jij echt geholpen worden.

Ik kan me voorstellen dat het spannend is voor jouw partner om jou te zien groeien. ‘Groeien we dan niet uit elkaar?’ zullen sommige partners dan denken. 

Realiseer je dan dit: Het mooiste dat jij jezelf en de ander kunt geven is jou. De ultieme vorm van jou. Met alle kennis en tools om het maximale uit het leven te halen. Daar profiteert jouw hele gezin van! Het opent deuren die tot nu toe gesloten bleven. In jouw werk, maar ook in de diepgang in jouw relatie. Jij wordt er een betere ouder door en geniet meer van het leven. 

En als jij er nog steeds over twijfelt of jouw partner het goed vindt… waar twijfel jij dan precies over? Ben jij bang voor afkeuring? Of dat hij/zij jouw keuzes niet serieus neemt? Zijn dit dan niet juist dingen die jij aan zou willen pakken tijdens UpgradeLife?

Nee, dat hoeft niet. In het online programma ga ik er vanuit dat jij die hebt, maar vrijwel alle modules zullen alsnog relevant voor jou zijn. Als jij het maximale uit jouw leven wilt halen, ben jij van harte welkom.

Door de superblij-garantie kun jij risicoloos UpgradeLife starten. Want heb je binnen 2 weken een module afgerond maar ben je niet superblij? Mail me jouw ingevulde werkboek en je krijgt het geld retour.

De training is ontwikkeld speciaal voor drukke ouders. Ik heb de training zo kort als kan, en zo lang als moet gemaakt. De training heb je in 10 uurtjes wel bekeken, en ja, dat kan ook op je mobiel op de bank. Reken op minimaal 20 uur in totaal als je de oefeningen doet. Remember: je hebt één jaar de tijd om deze training in alle vrijheid op jouw manier te doorlopen!

Jazeker! Een training als dit valt onder bedrijfskosten, want je wordt er een productievere ondernemer door. Je ontvangt een factuur en die kun je gebruiken om de volledige kosten af te trekken

Als je als ondernemer BTW-plichtig bent, kun je ook nog de BTW terugvorderen van de belastingdienst.

Dat zou zomaar kunnen! Veel anderen gingen jou hierin voor. 

Wat jij aan jouw leidinggevende als argument hiervoor kunt aangeven is dat jouw focus en productiviteit door deze training stijgt en dat de kans op uitval door ziekte daalt.

Je kunt de training zelf online aanschaffen en dan declareren bij jouw organisatie. 

Wanneer jouw bedrijf de training in bulk wil afnemen (>10 stuks in één keer), dan kun je jouw HR afdeling contact op laten nemen via contact@marloesdenheijer.nl. 

Als je ondernemer bent in het buitenland, betaal je het BTW-tarief dat in dat land geldt. Dit wordt automatisch geregeld bij het afrekenen als je alle gegevens goed invult.

Particulieren in het buitenland (dus iedereen zonder BTW-nummer) moeten de Nederlandse 21% BTW betalen. 

Nu! 

Zodra jij UpgradeLife via deze pagina hebt gekocht, ontvang je een mail met jouw inloggegevens en kun jij direct aan de slag.

Zij gingen je voor

Samenvattend kan je dit verwachten:

Je gaat leren en ontdekken hoe jij jouw leven een Upgrade kunt geven op een manier die bij jou past. Je vindt de work life balance waar jij gelukkig van wordt en weet hoe je die de rest van jouw leven kunt blijven creëren.

Dat geeft jou meer levenslol, energie, vertrouwen en kracht.

Het is ook een win-win voor:

 • Je kinderen: zij hebben een veel leukere ouder en een beter rolmodel
 • Je werkgever/klanten: jij hebt meer focus en energie voor jouw werk
 • Je partner: jij bent de meest sexy versie van jezelf omdat je straalt van geluk en zelfvertrouwen
 • Je vrienden en familie: jij maakt de wereld mooier en bent een bron van inspiratie, doordat jij het maximale uit jouw leven haalt

Het is dus niet alleen een investering in jezelf, maar óók een investering in jouw dierbaren!

Ja ik doe mee!

Geef jouw leven de Upgrade die jij verdient, en geef daarmee ook jouw dierbaren het beste cadeau dat zij zich kunnen wensen: de beste versie van jou!

Ik hoop écht dat jij meedoet,
want dan help je mij in mijn missie om de wereld lichter en vrolijker te maken!

Ontvang de GRATIS MINICURSUS

"Kickstart Your Life"


Dit zeggen anderen:
“Hoezo is dit gratis?! Dit is life changing!”
“Pas maar op, ik heb UpgradeLife bijna niet meer nodig! ;)”

*Door jouw e-mailadres in te vullen kom jij op de mailinglijst.

Cookies - Jammie!

Deze website verzamelt cookies, voor het bijhouden van statistieken (de cookies van Google Analytics zijn volledig geanonimiseerd), om voorkeuren op te slaan, en voor marketingdoeleinden. Door op 'Accepteren en doorgaan' te klikken, te scrollen of elders op de pagina te klikken ga je akkoord met het gebruik van alle cookies, zoals omschreven in onze privacy verklaring.

Cookie instellingen

Hieronder kun je kiezen welke cookies jij toestaat op deze website. Klik op 'Cookie instellingen opslaan' om jouw keuze te bevestigen.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.