VIP Upgrade

“Ik zag ineens allerlei mogelijkheden die ik daarvoor niet zag en ik voelde dat ik aan de slag kon.” - Jildou

Zo werkt de VIP Upgrade

Tijdens deze 1-op-1 VIP Upgrade zorgen we dat jij moeiteloos het maximale uit jouw leven haalt. We resetten jouw brein op een razendsnelle en blijvende manier. We transformeren belemmerende overtuigingen in helpende, elimineren angsten en doorbreken oude patronen. Een supergrondige wasstraat dus, waarbij jouw software een reset krijgt.

We werken op zo’n fundamenteel niveau (o.a. jouw brein en onderbewuste), dat jij jaren van persoonlijke ontwikkeling in één sessie stopt. Sounds too good to be true? Just give it a try en verwonder je!

Ik doe deze 1-op-1 VIP Upgrade sessies alleen met super toffe mensen die hun leven al goed op de rit hebben, maar tóch meer willen. Go-getters met een hoog niveau van zelfreflectie, optimistisch en die graag snel schakelen. Geen eindeloos gewroet in het verleden of om de hete brein heen draaien. Gas erop, daar houd ik van. Jij ook? Boek dan hier jouw VIP Upgrade!

De VIP Upgrade duurt 2,5 uur, kost 1000,- exclusief btw en kan online of bij mij op locatie. Wil jij graag dat ik naar jou toe kom? Dat is ook mogelijk. Ik kom bijvoorbeeld met liefde naar Ibiza. 😉 Geef dat dan even aan bij jouw bestelling. Mijn team neemt hierover contact met je op.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Zij gingen je voor